Değerli Dostlarım,

Çok sevdiğim dostum, kayınbiraderim ve ailemizin hem büyüğü, hem  “CanCanı”, Cihan Kekeoğlu’nu 27 Kasım’da Bodrum/Ortakent Merkez Mezarlığı’nda toprağa verdik.

Doğum gibi ölüm de her canlının kaderidir elbette ama bir kez daha anladım ki, her ölüm “erken ölümdür” ve geride kalanların ruhlarında derin izler bırakır. Ben de Cihan’ı her zaman kalbimde, ruhumda yaşatacağım. Eşim, Tuna’yla ve tüm ailemle birlikte onu hep güzel anılarla yad edeceğim.

Sevgili Cihan’ı, çok sevdiği Bodrum’un toprağına emanet ederken başucundaki o heybetli çam ağacının güzelliği de içime huzur verdi. İnancım o ki, Cihan da  o çam ağacını görseydi aynı huzuru hissederdi ve mutlu olurdu. Bundan sonra Cihan  için dua etmekten başka yapacağımız bir şey kalmadı. Allah mekanını cennet etsin, yattığı yerde huzur bulsun.

Tüm bu süreç boyunca bizleri ziyaret eden, telefon açan, mesaj gönderen, sosyal medyada bir yorumla da olsa bana ve aileme destek olan, cenazeye bizzat katılan, çiçek gönderme zahmetinde bulunan ve dualarını eksik etmeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Sizlerin varlığı bana ve aileme büyük güç verdi. Hepinize ailenizle ve sevenlerinizle beraber sağlıklı, mutlu bir ömür diliyorum. Benim gibi yakınlarını kaybeden tüm dostlara da bu vesileyle baş sağlığı ve sabır diliyorum.

En derin saygılarımla,

Umut Oran

Print Friendly, PDF & Email