Sosyalist Enternasyonal’den CHP’ye mesaj var: “CHP, demokrasinin geriye gitmemesi için mücadele veriyor” 
ANKARA
Sosyalist Enternasyonal Genel Sekreteri Louis Ayala, CHP Kurultayını izlemek için geldiği Ankara’da, CHP PM Üyesi ve İstanbul Milletvekili Umut Oran tarafından karşılandı. Ayala, kurultay sonrasında Ankara’dan ayrılırken Oran aracılığıyla verdiği mesajda, “CHP bugün kendini halka açıyor ve bünyesine yeni aktivistler, gönüllüler ve insanları katarak canlı, yaşayan ve güçlü bir demokrasinin ulaşılması ve geriye gitmemesi için mücadele veriyor. Başarılı olmalarını içten diliyorum” dedi.
Ayala’yı yurda gelişinde karşılayan Umut Oran, CHP 16. Olağanüstü Kurultayı’nda da kendisine eşlik etti. Bu sabah erken saatte türkiye’den ayrılan Ayala, Oran aracılığıyla şu mesajı verdi:
“Bana göre CHP bugün artık açıkça Türkiye siyasetinde yer alan ve esas önemli konular olan demokrasi, özgürlükler ve temel hakları koruyarak geliştirmeye yönelmiş sosyal demokrasinin önemli bir temsilcisi. CHP bugün kendini halka açıyor ve bünyesine yeni aktivistler, gönüllüler ve insanları katarak canlı, yaşayan ve güçlü bir demokrasinin ulaşılması ve geriye gitmemesi için mücadele veriyor. Başarılı olmalarını içten diliyorum.”

Print Friendly, PDF & Email