12 Şubat’ta Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığı görevinden ayrılacak olan Umut Oran, bundan sonraki çalışmalarını siyaset kulvarında sürdüreceğini belirtti. Umut Oran veda ziyaretleri kapsamında il protokolü ile bir araya gelmeye devam ediyor.
Umut Oran’ın bugünkü programı;

  • Bolu OSB Yönetim Kurulu Saat 10.00
  • Garnizon Komutanı Tuğgeneral Sn.Mehmet Şahingöz Saat 11.00
  • Bolu Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sn.Nihat Öztürk Saat 12.00
  • Bolu Ziraat Odası Başkanı Sn.İsmail Yamantürk Saat 13.00
  • Bolu Muhtarlar Derneği Başkanı Sn. İlhan Çalışkan Saat 14.00
  • Bolu Valisi Sn.Halil İbrahim Akpınar Saat 15.30
  • BOSİAD Başkanı Sn.Adnan Daylan Saat 16.30
  • TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Bolu Temsilciği Başkanı  Sn.Cahit Çıngı Saat 17.30
  • Bolu Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Sn.Ahmet Yoltaş Saat 18.30

Umut Oran, “Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığı görevinin sorumluluğunu ömrüm boyunca taşıyacağım”
Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Umut Oran 4 yıllık başkanlık döneminin ardından 12 Şubat 2009 tarihinde görevinden ayrılıyor. Oran bundan sonraki çalışmalarını siyaset kulvarında sürdüreceğini ve bundan sonra, Bolu ekonomisi başta olmak üzere farklı toplumsal konulardaki çalışmalarının da artarak devam edeceğini söyledi.
Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Umut Oran, Odanın 12 Şubat 2009 Perşembe günü yapılacak meclis seçimlerinde başkanlığı bırakacağını bildirdi. Mart 2005 tarihinde Bolulu sanayici ve iş adamlarının oy birliği ile bu göreve davet edildiğini belirten Umut Oran “O günden bu güne, tüm meclis üyesi arkadaşlarımla uyum içinde çalışma fırsatı buldum. Hizmetimiz süresince hem ilimizin, hem bölgemizin hem de ülkemizin sorunlarını dile getirmeye ve bu sorunların çözümüne dönük faaliyetlerde bulunmaya çalıştık. Ülkemizin ekonomik verilerini analiz ettik, tehditlerle ilgili çoğu kereler yetkili makamlara raporlar sunduk ve uyardık” dedi.Umut Oran sözlerini şöyle sürdürdü: “Sivil topluma ve yerel girişimlere yürekten inanıyorum. Ülkenin aydınlık günlere yol almasında sivil inisiyatifin, meslek örgütlerinin, sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarının iktidarlar üzerinde etkili olacağına ve katılımcı demokrasinin güçleneceğine dair inancım sonsuz. Meclis Başkanlığı görevim süresince şahsi, hissi, ticari ve siyasi etik kurallarına ve özellikle meclise siyaset karıştırmama konusunda son derece titiz davrandım ve dikkat ettim. Meclis Başkanlığı görevimin aktif anlamda bitmesine rağmen, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığı görevinin sorumluluğunu ömrüm boyunca taşıyacağım ve en az bir başkan sorumluluğunda çalışmalarımı sürdüreceğim. Bolu ekonomisi başta olmak üzere farklı toplumsal ve siyasal konulardaki çalışmalarım da artarak devam edecek.”Bundan sonraki süreçte çalışmalarını siyaset kulvarında sürdüreceğini kaydeden Umut Oran, kendilerinden sonra gelecek yönetime de her zaman ve her koşulda destek vereceğini, göreve gelecek olan yeni başkan ve meclis üyelerinin de daha özgür, daha kalkınmış, daha aydınlık ve güçlü Türkiye ve Bolu için özverili çalışmalarını sürdüreceklerine inandığını söyledi.Umut Oran, kendisini seçen, bu görevi veren Bolulu sanayici ve tüccara, bu dönem süresince yanında olan meclis üyesi arkadaşlarına, yönetim kuruluna ve BTSO genel sekreterlik kadrosuna ve bugüne kadar, kendisine gösterdiği samimi yaklaşım ve destekleri için tüm Bolu yerel basınına ve Bolu halkına teşekkür etti.


Print Friendly, PDF & Email