CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Adayı Umut Oran ve  CHP İstanbul İl Başkanı Bahri Şahin İBB CHP Grubu’nu ziyaret ederek önümüzdeki günlerde gerçekleşecek genel seçimler hakkında bilgi alışverişinde bulundular. CHP Grubu’nda konuşan CHP İstanbul il Başkanı Bahri  Şahin, “Bu seçim Türkiye için var olma savaşıdır” dedi.
İBB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Fahrettin Kayhan ve grup yönetimi tarafından karşılanan İl Başkanı Bahri Şahin, grup çalışmaları hakkında bilgi aldı. Grupta konuşan CHP İstanbul İl Başkanı Bahri Şahin, 12 Haziran seçimlerinin hem CHP hem de Türkiye için bir dönüm noktası olacağına dikkat çekerek, “Türkiye artık bir kırılma noktasına gelmiştir. Bu noktada hepimize çok önemli görevler düşüyor. Bu seçim istisnasız hepimiz için, Türkiye için bir var olma savaşıdır” dedi.
Bir sonraki gün meclis CHP Grubu’nu ziyarete gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Adayı Umut Oran’da CHP Grup yöneticileri tarafından karşılandı. Oran da, meclis üyelerine önümüzdeki günlerde gerçekleşecek genel seçim çalışmaları hakkında bilgiler aktararak, meclis üyelerinin sorularını yanıtladı.


Print Friendly, PDF & Email