“1. Toplum Liderleri Geliyor” Konferansı’na konuşmacı olarak davet edilen Umut Oran, 18 Aralık 2009 Cuma günü Adıyaman’a gidiyor. Adıyaman programı kapsamında OSB’de gerçekleştirilecek olan ATEKS (Adıyaman Tekstil ve Hazır Giyim ve Kümelenme Derneği) toplantısına da katılacak olan Oran, daha sonra CHP İl Örgütü’nü ziyaret edecek.
Konferansın Yeri: Adıyaman Üniversitesi   Saat: 14.00
Umut Oran, Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü ve Adıyaman Üniversitesinin ortaklaşa düzenlediği “1. toplum Liderleri Geliyor” ufuk geliştirme ve liderlik eğitim programı dizisi kapsamında  “Gençlik ve Girişimcilik” konulu konferansa konuşmacı olarak katıldı.
Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Gündüz, Umut Oran için ülkenin gelecekte umudu olacağı ifadelerini kullandı. Gündüz, Adıyaman nerede, ne zaman umutlanırsa içinde Umut Oran’ın  tuzu, biberi mutlaka oldu. Adıyaman tarihinde Umut Bey var. Adıyaman Üniversitesinin doğumundan buyana içinde bulunan Oran, çoğu kişiler tarafından Adıyamanlı olarak biliniyor. Adıyamanlıların ekmeğini yediği yerde gönüllere taht kurdu. Adını caddelere yazdırdı.” dedi.

Print Friendly, PDF & Email